Analyse Bespreking zaterdagwedstrijden

bernie de vuyst
Bespreking zaterdagwedstrijden

De absolute topper tussen Antwerpen en Zulte-Waregem werd beslecht in het voordeel van de Antwerpenaren. Gomez was de matchwinner met een doelpunt vlak voor tijd. Er staat een verslagje van deze match op Voetbalkrant.

Bij Beringen Heusden-Zolder gaat het van de regen naar de drop. De Limburgers verloren in eigen stadion met 1-2 van staartploeg Dessel dat uitliep tot 0-2 via ex-KBHZ' ers Vanbeuren en Costoulas. Vijf minuten voor affluiten prikte Criel nog tegen. Voor een uitgebreid wedstrijdverslag kan u terecht op deze site.

Geel verloor thuis verrassend met 0-1 van Roeselare. Vervaeke die al voor rust scoorde, was de gevierde man. Voor een uitgebreid wedstrijdverslag kan u terecht op deze site.

Eupen, vorige week de killer van Westerlo in de beker, hield de punten thuis tegen Aalst (2-0). Goalgetter Keller en Andersen (zoon van Hendrik) troffen doel.

Patro Maasmechelen rekende op eigen terrein af met Waasland (3-1). Voor de thuisploegen stonden Pellegretti (de zoon van de voorzitter), Geraerts en Vandeurzen (ex-Stoke City) aan het kanon. Keita prikte tegen voor de bezoekers.