Ishiaku en Klukowski tekenen eerstdaags contract bij Club

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Ishiaku en Klukowski tekenen eerstdaags contract bij Club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge rondt eerstdaags meer dan waarschijnlijk de transfers van La Louvière-spelers Michaël Klukowski en Manasseh Ishiaku af.  Dit meldden voorzitters Filippo Gaone  en Michel D’Hooghe.  Na de transfers van Blondel, Victor en Balaban lijkt Club zich voor het tweede jaar op rij serieus te versterken tijdens de wintermaanden.
 
Ishiaku zal na de winterstop al het blauw-zwarte shirt aantrekken.  De Nigeriaanse spits onderging al de medische tests bij de West-Vlamingen en kwam al tot een onderling akkoord met de herfstkampioen.  Feyenoord, dat ook interesse had voor de 22-jarige ex-speler van SV Roeselare, komt dus te laat.
 
Klukowski bereikte nog geen akkoord met Club Brugge, maar de Canadese Pool zit deze week nog aan tafel met sportleider Marc Degryse om zijn contract te bespreken.  De opvolger van Peter van der Heyden, die tijdens de zomer naar Wolfsburg vertrekt, moet ook nog de medische tests ondergaan.
 
Voor Racing Genk is deze transfer een serieuze streep door de rekening.  De Limburgers bereikte vorige maand een mondeling akkoord met de linksback, maar Klukowski kreeg van de Bruggelingen een beter contract.  Hij laat dus het Fenixstadion links liggen en zal binnenkort in het Jan Breydelstadion te bewonderen zijn.  Het is echter nog niet geweten of hij het seizoen bij de Wolven uitoet of niet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties