Salgado mogelijk geheel seizoen out

Salgado mogelijk geheel seizoen out
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Michel Salgado moest dinsdagavond al na een minuut of 7 het veld verlaten met een knieblessure. De ernst van de blessure is nog niet geheel duidelijk, maar een inactiviteit van vier weken lijkt het minimum.

Dinsdagavond kwam Salgado in botsing met Pavel Nedved van Juventus Turijn in hun Champions League-duel. De knie van de Spanjaard werd geraakt en meteen was het duidelijk dat het ernstig was. Salgado probeerde nog, maar werd even later toch vervangen.

Eerste onderzoeken tonen aan dat er iets mis zou zijn met de ligamenten in die rechterknie. Hoewel het medisch team van Real momenteel spreekt over een inactiviteit van vier tot acht weken, weten ook zij dat indien die ligamenten gescheurd zouden zijn, Salgado de rest van het seizoen mag vergeten.

Een ramp zou dat zijn voor Real Madrid en zijn coach Wanderlei Luxemburgo. Men heeft bij de Koninklijke geen waardige vervanger voor de rechts-back. Dat bleek ook in de wedstrijd tegen Juventus toen links-back Raul Bravo op rechts moest gaan spelen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties