Lissabon zit op schema

Bart Hermans
| 0 reacties
Lissabon zit op schema
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Middlesbrough is er niet in geslaagd om de kwartfinales van de Uefa-beker te bereiken. Nadat ze de heenmatch verloren met 2-3 werd het in Lissabon 1-0.
Boro was de beste ploeg op het veld, maar de zwakker defensie heeft hen de das omgedaan. De bezoekers kregen de kansen om zich te plaatsen, maar schoten van Nemeth en Joseph-Desire Job gingen niet binnen.
De Engelsen hadden weer af te rekenen met veel blessures. Na 90 seconden was het al bijna raak via Stewart Downing. Middlesbrough speelde zonder het aanvalsduo Jimmy Floyd Hasselbaink en Mark Viduka, maar vervangers Job en Nemeth maakten het de verdediging van Sporting issabon heel lastig.
Wanneer Rodoplh Doula, de man die in de heenwedstrijd het verschil maakte, vervangen werd door Hugo, kwam Lissabon in de wedstrijd. Deze wissel deed de match echt wel kantelen.  Boro kreeg veel kansen, maar vergat ze af te werken, en dan krijg je het spreekwoordelijke deksel op de neus. Wanneer Pedro Barbosa kon scoren, was het sprookje over. Sporting Lissabon mag zo blijven dromen van de finale. En die wordt gespeeld... in Lissabon.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties