De varkensstal is een voordeel

Jimmy Wouters
| 0 reacties
De varkensstal is een voordeel
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staan de halve finales van het Uefa - cup tornooi op het programma. Zo ontvangt AZ Alkmaar Sporting Lissabon in de Alkmaarderhout. De Hout is immer oud en versleten, soms tot ergernis van de AZ-spelers. Maar voor de halve finale tegen Sporting Lissabon zou het oude stadionnetje echter ook een voordeel kunnen zijn.

Zo hoopt men in Alkmaar dat de verwende Portugezen zich zullen ergeren aan het openluchtmuseum. Zo zei Timmer: "Die spelers zijn gewend dat alles perfect is, en dan komen ze straks hier in kleedkamers waar ze in Lissabon alleen maar varkens zouden stallen. Dat zal ze niet bevallen.'

Niet alleen Timmer spreekt van een voordeel, ook aanvoerder Landzaat is die mening gesteld. Hij kan zich immers nog goed herinneren dat ook hij zich in het verleden ergerde aan De Hout. Zo onthulde hij dat er in de kleedkamer meestal bloedheet was. Als je naar het toilet moest, ging de deur niet op slot, wilde je dan doortrekken, spoelde het toilet niet goed door. En uit de douchekop droop slechts een klein waterstraaltje.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties