Lierse: Put blijft, Tohoua verlengt

Ronny anthonis
| 0 reacties
Lierse: Put blijft, Tohoua verlengt
Foto: © SC

Adolph Tohoua kan rekenen op een contractverlenging bij Lierse. De Pallieters willen het contract van de Ivoriaan openbreken tot 2006. Beide partijen hebben al een mondeling akkoord. Volgende week zou alles in orde en getekend moeten zijn.

Ook Paul Put zal langer op Lierse blijven. Put zal het contract dat nog loopt tot volgend jaar gewoon bij Lierse uitdoen. Hiermee veegt hij de speculaties rond een overgang naar Lokeren en Roda af. De definitieve beslissing kwam er na een onderhoud met voorzitter De Nijn en investeerder Leo Theyskens. Put eiste zowel financiële als sportieve zekerheid. Die zou hij dus krijgen, een delegatie zal opnieuw naar Tsjechië trekken om Strihavka te bekijken. Verdediger Kokot zal volgende week beslissen over een eventuele overgang.

De trainer laat ook niet in zijn kaarten kijken, hij gaf wel te kennen ook nog andere pistes te volgen dan deze in het Oostblok. Put wil vooral zeker zijn van de kwaliteiten van de speler en zijn scorend vermogen, hij wil geen kat in een zak kopen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties