Peersman moet thuis blijven

J. S.
| 0 reacties
Peersman moet thuis blijven
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Anderlecht vertrekt vandaag met 29 spelers op stage in De Panne. De opvallendste afwezige is Tristan Peersman. De doelman moest vandaag reeds na vijf minuten de training staken. Hij had een wijsheidstand laten trekken en omdat dit bleef bloeden, mag hij geen schokken ondergaan. Hierdoor zal de doelman zich de volgende dagen beperken tot aqua-training.

Of Peersman nog toekomst heeft in Anderlecht is niet duidelijk. Maandag zal trainer Vercauteren een gesprek hebben met de doelman, om daarin zijn toekomst bij Anderlecht te bespreken. In ieder geval is het zeker dat Anderlecht nog een doelman wil voor het nieuwe seizoen. Volgens Vercauteren heeft Paars-wit drie goede doelmannen nodig. Dit is toch enigszins opvallend omdat hij nu al beschikt over Zitka, Peersman en Van Steenberghe.

Vercauteren wil ook nog graag een spits, een centrale verdediger en een linkermiddenvelder erbij. Voor die laatste positie, rekent hij op Feyenoorder Bart Goor. Deze zou een belangrijke rol gaan vervullen in het Anderlecht van volgend seizoen. Het blijft echter afwachten of Feyenoord moeilijk blijft doen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-0 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties