Roeselare klopt Zulte-Waregem

Philippe Crols
| 0 reacties
Roeselare klopt Zulte-Waregem
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Roeselare heeft zich gisterenavond de betere getoond van mede-promovendus Zulte-Waregem. De thuisploeg versloeg de kampioen van de tweede klasse met 3-1. 

Na de eerste helft was de stand nog in evenwicht. Detremmerie had Roeselare na een goede twintig minuten spelen op een 1-0 voorsprong gebracht. Lang genieten was er voor de thuisploeg echter niet bij, want een minuutje later was de score weer in evenwicht. Het was ex-Antwerp-speler Tony Sergeant die de bal voorbij doelman Sierens in doel kreeg en zo de 1-1 ruststand op het bord zette. 

Na de rust nam de thuisploeg dan toch afstand van Zulte-Waregem en dat gebeurde vrij snel. Na drie minuten spelen in de tweede helft had Eloi de thuisploeg voor een tweede maal op voorsprong gebracht. De beslissing viel pas zeven minuten voor tijd. Ex-Genkenaar Daan Vaesen scoorde de 3-1 en dat was tevens de eindstand. 

Opstelling Roeselare:
Sierens, El Araichi, Vaesen, Annys, De Vleeschauwer (60' Vervaeke), Detremmerie (61' Lauwers), Peeters, (46' Dufoor), Eloi (61' Lahousse), Soumare en Coquelet (46' Moteyne).  

Opstelling Zulte-Waregem:
Merlier, Dupré, Veldeman (46' Wiggers), Van Nieuwenhuyze (61' Buysens), Matthys (61' D'Hollander), Sergeant(46' Vandendriessche), Veschuere (61' Van Steenbrugghe), Meert (46' Leleu), De Brul (46' Dindeleux), Salou (46' Breleur) en D'Haemers:       

Doelpunten 
23' Detremmerie 1-0
24' Sergeant 1-1 
48' Eloi 2-1
83' Vaesen 3-1 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties