STVV onderuit tegen Maccabi Haïfa

bernie de vuyst

Volg STVV nu via WhatsApp!

Sint-Truiden kon niet op tegen Maccabi Haifa. De topclub uit Israël toonde zich vooral in het combinatiespel de meerdere. Over de 0-2 eindstand is geen discussie mogelijk.

De bezoekers grepen de Kanaries meteen bij de keel. Na een klein half uur stond het al 0-2 na treffers van Tal (van op de penaltystip) en Katan. STVV kon in de eerste helft geen vuist maken en was geen enkele keer gevaarlijk.

Na rust kreeg Kamel, een Franse tester, zijn kans. Die zorgde wel voor Truiens gevaar met een volley. Meteen ook één van de weinige hoogtepuntjes van een niet zo goede tweede helft.

Sint-Truiden: Belic (68' Boeckx), Debroux, Van Hoyweghen (46' Wisniowski), Hayen (46' Baratto), De Castro, P. Delorge, De Condé (23' K. Delorge), Simaeys (46' Kamel), Santalab, Mbonabucya en Mamoun.

Doelpunten: 18' Tal (pen) 0-1, 26' Katan 0-2