Kromkamp staat open voor nieuw contract

Kristof Somers
| 0 reacties
Kromkamp staat open voor nieuw contract
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Hoewel Jan Kromkamp eerder aangaf zeer woedend te zijn op de bestuurslui van AZ Alkmaar, maakt de Nederlander nu aanstalten om zijn contract te verlengen.
 
Eerst mislukte de transfer naar Valencia. Toen hoopte Kromkamp nog op FC Porto om zich aan een buitenlands avontuur te wagen. Ook die overgang ging niet door en dus was Kromkamp heel nijdig. Hij verklaarde dat de houding van AZ in de onderhandelingen met Valencia en Porto hem erg had ontgoocheld.
 
Kromkamp overweegt nu toch om een nieuw contract te tekenen in Alkmaar. Voorzitter Dirk Scheringa vertelde dat in De Telegraaf. “We willen onze ploeg bij elkaar houden. Ik heb net gesproken met Jan Kromkamp en die gaf aan dat hij eigenlijk ook best zijn contract bij AZ wil verlengen.”
 
Voorts reageerde Scheringa ook op de interesse van Real Madrid voor Denny Landzaat. “Als ze elf miljoen bieden, dan kunnen we praten, want met Real hebben we het natuurlijk wel over een topclub”, zegt de AZ-voorzitter nog. Overigens vertelde Scheringa niets meer gehoord te hebben van Feyenoord, dat ook interesse had in Landzaat.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties