Redden de buren Baros?

Yves Dekoning
| 0 reacties
Redden de buren Baros?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Liverpool wil Milan Baros verkopen, maar vraagt zeven miljoen pond voor zijn goalgetter. Eerder vielen Valencia, Lyon, Aston Villa, West Ham en Schalke04 al over de vraagprijs. Nu duikt Everton op als dé verlosser. 

Milan Baros zou dolgraag bij Europees kampioen Liverpool blijven, maar manager Rafael Benitez wil de 23-jarige aanvaller kwijt. Hij moet wel de nodige miljoenen opleveren, miljoenen die Everton nu op tafel wil leggen. Zeven miljoen pond zou wel iets te veel zijn voor de Toffees. Ze zullen in ieder geval meer moeten bieden dan het bod van vijf miljoen van Aston Villa dat afgewezen werd.

Een verhuis van Liverpool naar Everton is niet aangewezen. De buren leven niet altijd op even goede voet met elkaar. Voor de ambitieuze Baros is het misschien wel de ideale oplossing. De Tsjechische international wil zeker in de Champions League aantreden en kan dat als Everton het haalt van het Spaanse Villarreal. De tijd dringt wel voor de Toffees. Om Europees speelgerechtigd te zijn moet de overgang van Baros donderdag afgehandeld zijn. De tijdsdruk kan er misschien voor zorgen dat alles in kannen en kruiken komt. Evertonmanager David Moyes is wanhopig op zoek naar versterkingen.







Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties