Gashi vervroegd vrij en present tegen Club

viki meeuwis
| 0 reacties
Gashi vervroegd vrij en present tegen Club
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ardian Gashi, de middenvelder die Franky Van Der Elst angst inboezemde en een goede indruk naliet tijdens de wedstrijd VÃ¥lerenga – Club Brugge, komt mogelijk vervroegd vrij. 

Na een snelheidsovertreding vorig voorjaar werd Gashi veroordeeld tot 18 dagen gevangenisstraf. Gashi speelde nog wel de partij tegen Brugge op negen augustus jongstleden, maar diende zich de dag erna aan bij de gevangenis om zijn straf uit te zitten.
 
Volgens trainer Kjetil Rekdal zou de club vernomen hebben dat Gashi wegens goed gedrag vervroegd zou vrijkomen en dus beschikbaar zou zijn voor de partij tegen Brugge.

De spelers en technische staf van VÃ¥lerenga reizen dinsdag af naar België. Rekdal heeft ondertussen de spelers laten weten dat Gashi naar alle waarschijnlijkheid mee in het team zal opgenomen worden. De club verwacht de vrijlating van de 24-jarige speler morgen of ten laatste woensdag. Gashi zou dan onmiddellijk overgevlogen worden naar België.
 
Rekdal beklemtoonde tegenover TV2 Nettavisen vanmiddag dat Gashi belangrijk is voor het team omdat hij beschikt over een enorm loopvermogen, agressiviteit en sterk is in duels. Indien mogelijk wil Rekdal hem van in het begin mee opstellen, temeer daar Thomas Holm geschorst is .
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties