Ishiaku en Victor missen VÃ¥lerenga

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ishiaku en Victor missen VÃ¥lerenga
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Dubbele pech voor Club Brugge. De landskampioen zal het de komende dagen en weken zonder Manasseh Ishiaku en Victor moeten rooien.

Ishiaku kampt met een spierscheur in de dij, die hem in de wedstrijd tegen Roeselare al na enkele minuten dwong het veld te verlaten. Wellicht zal de Nigeriaanse aanvaller drie tot zes weken out zijn. Hij mist dus meteen ook de belangrijke Europacupconfrontatie met
VÃ¥lerenga. Tot overmaat van ramp moet ook Victor die wedstrijd aan zich laten voorbijgaan. De Braziliaan heeft last aan de dij, maar moest sowieso al passen vanwege zijn Europese schorsing.
Aangezien topschutter Rune Lange ook out is, houdt trainer Jan Ceulemans enkel nog Van Tornhout en Yulu-Matondo achter de hand. Allesbehalve geruststellend met het oog op de confrontatie met de Noorse vice-kampioen, zeker als je weet dat Club een 1-0 achterstand moet ombuigen.

“We kijken uit naar een nieuwe spits. Maar het moet wel iemand zijn die een meerwaarde brengt. We zullen niet kopen om te kopen”, aldus trainer Ceulemans in De Standaard.


Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties