Toulouse - St-Etienne eindigt onbeslist

Jimmy Wouters

Toulouse en Saint - Etienne hebben zondagavond in het Stadium de Toulouse 1-1 gelijkgespeeld. Vooral de bezoekers mogen daar niet tevreden mee zijn.

Toulouse moest na de teleurstellende start eigenlijk winnen. De thuisjongens probeerden wel druk te zetten, maar uiteindelijk werd het een festival aan afgezwaaide afstandsschoten. Gaandeweg de eerste helft werden de aanvallen steeds dreigender en iets voor de rust viel er dan eindelijk dat verlossende doelpunt. De sterk spelende Moreira wist uit een vrije trap de doelman te verslaan. Echt verdiend kon men dat niet noemen want Saint - Etienne was de beter voetballende ploeg.

Na de pauze kwamen de bezoekers dan meer opzetten. Ze speelden enkele fraaie kansen bij mekaar, maar het bleef wachten tot de 58e minuut totdat Hellebuyck met een soort halve omhaal knap gelijk maakte. Saint - Etienne kwam nu met kort combinatievoetbal opzetten. Dit leverde enkele reuzekansen op, maar keer op keer werden die niet benut.

Zo moeten beide teams zich tevreden stellen met één puntje, waarmee ze beiden niet echt opschieten in de klassering.