Balaban roept op tot scoren

Thomas Dubois
| 0 reacties
Balaban roept op tot scoren
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bosko Balaban, de nukkige Kroaat van Club Brugge die tot vorige week weigerde de pers te woord te staan, was afgelopen weekend na zijn twee doelpunten terug de vriendelijkheid zelve. Sinds de Brugse Metten scoorde hij in negen wedstrijden negen keer, een mooi gemiddelde, maar hij roept zijn ploegmaats op om ook eens beginnen te scoren.

 

,,Op dit moment komen de doelpunten bijna uitsluitend van mij. Ik ben blij voor mezelf, maar niet voor mijn ploegmaats. Zij moeten ook beginnen scoren, want alleen kan ik dit niet blijven volhouden. Het zal wel een kwestie van vertrouwen zijn, maar eens ze hun eerste goal maken, zullen ze vertrokken zijn.'

 

Over de aankoop van Portillo is hij heel tevreden: “Eens hij volledig aangepast is zal alles veel beter lopen, een goede zet van Club Brugge.”

 

Voor Balaban en co start vanaf vandaag de echt voorbereiding op de wedstrijd van woensdag tegen Juventus, Verheyen is als enige Bruggeling geschorst. Butina is 99 % zeker out en Del Piero zal dan toch kunnen aantreden woensdag. Zijn blessure herstelt vlugger dan verwacht. Dit in tegenstelling tot Buffon, Birindelli en Thuram die onzeker of al zeker out zijn.

 

Dinsdag wordt er getraind achter gesloten deuren.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties