Blessureleed PSV gaat door

Kevin Pieters
| 0 reacties
Blessureleed PSV gaat door
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

PSV zit in de hoek waar de klappen vallen. In de tweede helft van het duel met Fenerbahçe zag trainer Guus Hiddink tot zijn grote frustratie opnieuw een speler geblesseerd afhaken. Theo Lucius liep tegen de Turken een hamstringblessure op en zit mogelijk wekenlang in de lappenmand.  Een eerste diagnose wijst uit dat de hamstringblessure van Lucius vrij ernstig is. "Ik sluit niet uit dat hij weken langs de kant staat", zegt coach Hiddink over de blessure van zijn pupil. Bij terugkeer in Nederland volgt nader onderzoek. Foto's moeten uitwijzen hoe veel schade er precies is aan de hamstring van de international.

Lucius werd in het duel met Fenerbahçe vervangen door Osmar Ferreyra, die daarmee officieel debuteerde bij PSV. De Zuid-Amerikaan maakte geen slechte indruk en voorkwam met een fraaie tackle nog een Turks doelpunt.

Ook John de Jong, Mika Väyrynen, Michael Reiziger, Michael Ball, Robert en Gerald Sibon ontbraken in de wedstrijd tegen Fenerbahçe. PSV verloor het duel tegen de Turkse kampioen trouwens met 3-0.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties