Kranten zijn niet mals voor de Duivels

Dirk Pieters
| 0 reacties
Kranten zijn niet mals voor de Duivels
Foto: © SC

Volg België nu via WhatsApp!

De kranten konden nog een laatste keer iets schrijven over de hele WK-strijd van de Rode Duivels. Dit was de allerlaatste kwalificatiewedstrijd voor het WK in Duitsland. De Belgische media is totaal niet tevreden en dat lieten de kranten dan ook duidelijk merken. Een overzicht...
 
De Standaard
Opgelucht dat er geen belangrijke interlands meer zijn de komende maanden. De renovatie van deze ploeg zal een lange tijd in beslag nemen. De nieuwe bondscoach staat voor een heel zware opdracht.
 
De Morgen
Zwak, zwakker, zwakst. Het is volgens De Morgen geen verrassing dat de Belgen niet naar het WK gaan. Als je alle wedstrijden goed hebt gezien, was het spelpeil erg bedroevend.
 
Het Nieuwsblad
De kopbal van Deschacht in eigen doel was de beste illustratie van de Belgische malaise. De ellendige marteling van de WK-voorronde is gelukkig voorbij. Goed dat we een tijdje van de nationale ploeg af zijn.
 
Het Laatste Nieuws
De krant Het Laatste Nieuws nam de Rode Duivels behoorlijk onder vuur. De Duivels zijn geweldige entertainers. Ook de laatste wedstrijd konden ze niet winnen. Alsof dit nog een verrassing was. Slecht over heel de lijn. Ook de goal van Deschacht was een absoluut "hoogtepunt" van de WK-voorronde.
 
Gazet van Antwerpen
Wat begon met een smadelijke draw tegen Litouwen, eindigde nu in een zwak gelijkspel tegen dezelfde ploeg. De Belgische ploeg kon op geen enkel moment de schijn hoog houden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa

Nieuwste reacties