Luxemburgo wil nog wat Brazilianen

Philippe Crols
| 0 reacties
Luxemburgo wil nog wat Brazilianen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De coach van Real Madrid, Vanderlei Luxemburgo, heeft momenteel al vier Brazilianen in zijn ploeg. Dat is voor de Braziliaanse coach echter nog niet genoeg, want hij zou er graag nog twee andere bijhebben. 

Op dit moment zijn er dus vier Brazilianen aanwezig bij Real Madrid. Nieuwste aanwinst Robinho, halve Spanjaard Roberto Carlos, Julio Baptista en Ronaldo. Het feit dat er al zoveel Brazilianen in de ploeg van Real zitten stimuleert de speculaties dat de Zuid-Amerikanen zich afscheiden van de groep. Als het dus van Vanderlei Luxemburgo afhangt zullen er nog twee Brazilianen bijkomen tijdens de winterstop.

Eigenlijk drie om precies te zijn, want met rechtsachter Cicinho heeft Real immers al een transfer vastgelegd voor in januari. De Real-coach heeft ook zijn ogen laten vallen op Ricardinho. Dat is een middenvelder die in de Brazilaanse competitie uitkomt voor Santos en in januari transfervrij is. Het kan natuurlijk niet dat Real geen aanvaller wil kopen en dus kan ook Fenerbahçe-aanvaller Alex genieten van de belangstelling van Madrid. Hij is niet transfervrij, maar Luxemburgo denkt dat Real Madrid hem met een dikke vijf miljoen euro wel zal kunnen losweken bij zijn Turkse werkgever.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties