Liverpool toont interesse in Afonso Alves

viki meeuwis
| 0 reacties
Liverpool toont interesse in Afonso Alves
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Volgens de Zweedse krant Sport-Expressen waren er tijdens de wedstrijd Malmö FF – Gefle van afgelopen weekend scouts van Liverpool in de tribune om de Braziliaanse speler Afonso Alves aan het werk te zien.
Liverpool heeft zijn start in de Engelse Premier League gemist, met slechts twee overwinningen in zeven wedstrijden. Het is vooral in de aanval dat de club moeilijkheden ervaart. De nieuwe aanwinst Peter Crouch is de enige aanvaller waar ze momenteel op kunnen rekenen want Djibril Cissé haalt tot nu toe nog niet zijn beste niveau en Fernando Morientes is geblesseerd. De club van trainer Benitez is daarom op zoek naar versterking in de aanval. 

Volgens Expressen zou Liverpool nu zijn oog hebben laten vallen op Alves van Malmö FF. De Braziliaanse spits staat momenteel tweede in de lijst van topschutters met 14 doelpunten dit seizoen. Alves heeft nog een contract lopen van twee jaar bij Malmö. Mogelijk zijn er nog kapers op de kust want ook Kaiserslautern en Willem II hadden afgelopen weekend hun spionnen op de bank zitten in Strömvallen. [KV]
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties