Rode kaart na amper vier seconden

Kristof Blomme
| 0 reacties
Rode kaart na amper vier seconden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bernd Decambray, deze speler zegt u waarschijnlijk niets. Dit weekend ontpopte de speler van SK Wenduine zich wel tot pechvogel van de week. Hij stond amper vier seconden op het veld en kreeg al de rode kaart onder de neus geduwd.

In de vierde provinciale B in West-Vlaanderen stond dit weekend Wenduine-Zerkegem op het programma. Geen speciale wedstrijd, ware het niet dat Wenduine de match wel op een heel ongelukkige manier verloor met 0-1. Tijdens de tweede helft kwam Bernd Decambray op het veld bij de thuisploeg. Na slechts vier seconden ging hij aan het truitje hangen van een tegenstander. Gevolg, rode kaart voor de ongelukkige speler en strafschop voor Zerkegem. 

Vandaag geeft de speler een klein woordje uitleg in Het Laatste Nieuws. "Ja ik greep die aanvaller bij z'n truitje, maar hij kon doorlopen en naar doel trappen. Zo erg was die overtreding niet." De familie van de speler staat volledig in het teken van voetbal. Vader Decambray speelde zelf, terwijl z'n moeder supporter is van Cercle. Bernd is eerder een Club-supporter. Tot de scholieren speelde hij al bij Wenduine tot hij naar Blankenberge vertrok. Sinds dit seizoen speelt hij opnieuw bij de kustploeg.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

West-Vlaanderen (4B)

Nieuwste reacties