Kluivert moet harder werken

Mathias Dumarey

Patrick Kluivert is niet tevreden met zijn eigen prestaties bij FC Valencia. De Nederlandse international kwam nog maar één keer als basisspeler aan de aftrap van een wedstrijd van de Spaanse club. Nog geen enkele keer maakte hij de negentig minuten vol. Kluivert beseft dat hij harder zal moeten werken.

Valencia verloor dit weekend op het veld van Villarreal dat het goede ritme na een aarzelend begin in de Spaanse competitie te pakken heeft. Het team van Quique Sanchez Flores verloor met 1-0. Kluivert mocht pas in de 88ste minuut invallen voor David Albelda. Hij moest in die twee minuten nog proberen de in de eerste helft opgelopen achterstand ongedaan te maken. Dat lukte natuurlijk niet en Kluivert baalde dan ook na afloop van de wedstrijd.

Op de lokale radiozender Radio 9 zei Kluivert dat het een beslissing is van de trainer waarover hij geen waardeoordeel wil geven. Wel gaf hij aan dat hij in drie minuten niet veel meer kan forceren en dat de wissel hem natuurlijk niet aanstaat. [KV]