Van der Straeten is terug gelukkig

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van der Straeten is terug gelukkig
Foto: © SC

Er komen blijkbaar betere tijden aan voor Lierse en zijn doelman Yves Van der Straeten. De club won vorige week eindelijk nogeens een wedstrijd en held van de match was de Lierse-goalie. Het was ondertussen al dertien weken geleden dat Lierse nog eens een wedstrijd winnend kon afsluiten.
 
Sinds twee duels staat Van der Straeten opnieuw in doel bij de Pallieters en die kans lijkt hij te gaan nemen. De doelman keepte onder de nieuwe coach al twee zeer sterke wedstrijden. Tegen Lokeren stopte hij enkele mooie pogingen, maar het schot van Kristinsson was er net teveel aan. Tegen Roeselare stopte Van der Straeten zelfs drie penaltyĆ¢ā‚¬ā„¢s, goed voor een plaats in de achtste finales.
 
"Ik heb altijd geweten dat ik dit kan. In mijn veertien jaar dat ik nu al prof ben, heb ik nooit zo lang op de bank gezeten. Wie bij Put aan het seizoen begint zal het seizoen uitmaken en daar had ik het moeilijk meeĆ¢ā‚¬Ā, aldus Van der Straeten.
 
Zijn de betere tijden voor Lierse terug begonnen of komen ze dit weekend, in de wedstrijd tegen Racing Genk, terug met beide voeten op de grond?  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties