Leko out voor München

Thomas Dubois
| 0 reacties
Leko out voor München
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De laatste rechte lijn naar de wedstrijd tegen Bayern is ingezet voor Club Brugge. Vanaudenaerde trainde zonder problemen mee. Minder nieuws kwam er van Leko, die net als Gvozdenovic en Spilar binnenbleef voor verzorging. Leko heeft pijn aan de lies en wordt woensdag gespaard met het oog op de belangrijke uitwedstrijd zondag tegen Genk. Englebert zal zijn plaats in het elftal innemen. Gvozdenovic is nog een twijfelgeval. Indien hij niet fit raakt staat er met Vandelannoite al een vervanger klaar. Spilar vormt geen probleem.
 
Rune Lange trainde zonder problemen mee en is verlost van zijn enkelblessure, net als Victor is hij dus beschikbaar voor de Champions League-wedstrijd. De kans is dan ook niet gering dat hij aan de aftrap komt. Blondel en Klukowski trainen voorlopig nog steeds individueel.
 
De Brugse reserven verloren maandagavond met 3-2 tegen hun leeftijdsgenoten van Germinal Beerschot. Club Brugge kwam telkens op voorsprong via eerst Vermeulen en later Van Tornhout. Germinal Beerschot scoorde telkens vlug tegen via Özturk en Kubilskis. In de laatste minuut kreeg Germinal Beerschot dan een penalty waardoor het lot van de Brugse reserven beslecht werd en ze zo hun vijfde nederlaag van het seizoen oplopen.
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties