Portillo wil spelen of vertrekt

Thomas Dubois
| 0 reacties
Portillo wil spelen of vertrekt
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Portillo is niet tevreden met de speelgelegenheid die hij krijgt en dat laat hij nu duidelijk horen in Het Laatste Nieuws. Portillo wisselt de goede prestaties af met slechte en wordt vaak voortijdig gewisseld. Zaterdag tegen Germinal Beerschot liep hij een hele tijd warm in de gietende regen terwijl de fans zijn naam scandeerden. Hij hoopte dat de trainer hun wel ging volgen. Dat gebeurde echter niet. Hij droop ontgoocheld af en ging ongelukkig huiswaarts.
 
Portillo wordt verweten dat hij niet aangepast is voor het moderne voetbal, wie enkel in de zestien te vinden is en er staat om te scoren voldoet vandaag niet meer in het voetbal. Een speler moet eens durven terugvallen, verdedigen, het balletje vragen. Even leek hij vertrokken enkele weken geleden toen hij tegen Gent twee keer scoorde. Een blessure besliste er anders over. Hij is duidelijk, als hij niet meer aan spelen toekomt, dan is hij weg, terug richting Real Madrid waar zijn ex-jeugdtrainer nu aan het roer staat. Die trainer die ervoor zorgde dat hij doorstootte naar de eerste ploeg van Real Madrid.
 
Pas op, versta hem niet verkeerd. Hij is hier perfect gelukkig en het liefst van al wil hij hier blijven. Niets dan goede woorden heeft hij voor de Brugse supporters die met het aanstekelijke e viva Portillo perfect de Spanjaard weten aan te moedigen. De kans is niet klein dat hij morgenavond tegen München aan de aftrap komt, misschien komt er dan beterschap.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties