Eremenko gelinkt aan Celtic

Philippe Crols
| 0 reacties
Eremenko gelinkt aan Celtic
Foto: © SC

Celtic Glasgow heeft volgens de Engelse pers zijn pijlen gericht op  Alexei Eremenko. Die speelt op dit moment nog in de Serie A, maar daar zou vanaf januari wel eens verandering in kunnen komen. 

Alexei Eremenko is een speler die op de hele linkerflank uit de voeten kan, maar hij wordt toch vooral uitgespeeld als linkermiddenvelder bij zijn huidige club Lecce. Lecce is normaal een gewone middenmotor in Italië, maar dit jaar loopt het nogal verkeerd bij de rood-gelen. De club van Eremenko staat zowaar op een voorlaatste plaats en dat is dus alles behalve goed. 

Voor Eremenko zou het dus zeker een stap voorwaarts zijn mocht hij de Italiaanse degradatiestrijd kunnen inruilen voor de Schotse titelstrijd. De Finse international heeft bovendien ook al problemen gehad met de clubleiding van Lecce. Dat had alles te maken met een interland met Finland. Hij raakte geblesseerd en daar kon Lecce niet om lachen. Mocht Celtic Eremenko binnenhalen zou dat al de tweede grote versterking zijn voor de Schotten. Eerder legden ze ook al Roy Keane onder contract. Er is echter nog wel een kaper op de kust, want Fulham, dat ook al eerder grote interesse had voor de Fin, blijft nog steeds hopen dat hij naar de Premier League zal komen. [BA]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Serie A

Nieuwste reacties