Benjani weer grof wild

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Benjani weer grof wild
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nu de transferperiode weer open is, is de Zimbabwaanse spits van Auxerre Benjani Mwaruwari terug grof wild op de transfermarkt. Wigan Athletic zou volgens Skysports al een officieel bod gedaan hebben op de spitsbroeder van onze landgenoot Luigi Pieroni. Ook Portsmouth zou zijn oog al hebben laten vallen op de Zimbabwaan. Newcastle United was al in de zomer geïnteresseerd. In Frankrijk is Marseille nu een felle gegadigde.

Benjani moet zo'n 7,5 miljoen euro kosten. Niet direct spek voor de bek van Portsmouth, maar met de overname van de club zouden er misschien nieuwe financiële mogelijkheden komen voor Pompey. Marseille is wanhopig op zoek naar een grote naam. Djibril Cissé van Liverpool lijkt buiten de mogelijkheden van Marseille te liggen en Anderlecht-spits Nenad Jestrovic gaf de voorkeur aan het grote geld van Al-Ain. Auxerre liet Marseille al weten dat het niet geïnteresseerd is in een ruil met Péguy Luyindula

Gérard Bourgouin, de vice-voorzitter van de Bourgondiërs, zei dat Luyindula toch al interesse zou moeten getoond hebben voor een overstap naar Auxerre en dat is tot op heden niet het geval. Bovendien vindt Bourgouin dat Luyindula een contract heeft bij Marseille waar zijn club niet kan aan tippen. Ten slotte ziet hij Benjani niet echt als een Marseille-speler.



Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Ligue 1

Nieuwste reacties