RBC gooit Roks nu toch buiten

Mathias Dumarey
| 0 reacties
RBC gooit Roks nu toch buiten
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dolf Roks is nu toch ontslagen bij RBC Roosendaal, de rode lantaarn in de Nederlandse Eredivisie. Het ontslag komt helemaal niet onverwacht. Het bestuur zette eind november van vorig jaar Roks al eens aan de kant, maar op verzoek van de spelers werd het ontslag dezelfde dag nog ingetrokken. Het werd dus toch uitstel van executie voor de Zeeuw die sinds april van vorig jaar werkzaam was bij RBC.

De selectie kreeg in december de kans zijn gelijk te bewijzen, maar de resultaten bleven zwaar tegenvallen. In een officiële verklaring luidt het nu dat het bestuur en de directie van de club niet langer vertrouwen hebben in een succesvolle samenwerking tussen de trainer en de spelersgroep.

Het is nog onduidelijk wie Roks zal gaan opvolgen. De nieuwe trainer staat in ieder geval voor de loodzware opdracht RBC alsnog in de Eredivisie te houden. De Brabantse club van Tim Smolders, Mark Volders, Björn Daelemans en Sidney Lammens lijkt nu al een vogel voor de kat, het staat allerlaatste met amper vier punten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties