Snoeckx wel, Cavens niet naar Lierse

Thomas Dubois
| 0 reacties
Snoeckx wel, Cavens niet naar Lierse
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kogel is door de kerk, Karel Snoeckx voetbalt na de winterstop terug voor Lierse. Beide partijen bereikten deze namiddag een akkoord. Snoeckx, die eerder al actief was bij Lierse, zal tot het einde van het seizoen aan Lierse verhuurd worden door Germinal Beerschot. Na die zes maanden kan Snoeckx kiezen voor een vrije transfer richting Lierse, of hij kan terugkeren naar Germinal Beerschot waar hij zijn contract uitdient.
 
Jurgen Cavens, die andere speler van Germinal Beerschot die genoemd werd, blijft liever bij Germinal Beerschot. Vandaag waren er twee nieuwe gezichten te zien op het Lisp. Mohamed Elberkani en Emerson zijn een week op proef. Elberkani is een linkerflankspeler die vlak voor de winterstop al een testmatch speelde bij de reserven.
 
Emerson is een 32-jarige spits die eerder al actief was bij het Israëlische Hapoel Tikva, het Braziliaanse America, het Duitse Union Berlin en Uerdingen én hij speelde ook nog eens 4 seizoenen voor MVV in Nederland. Elberkani is momenteel eigendom van Roda JC, maar werd verhuurd aan Fortuna Sittard. Het is dus een oude bekende voor trainer René Trost. [AN]
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties