Lokken oliedollars Van Stee?

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Lokken oliedollars Van Stee?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Oekraïense Shakhtar Donetsk heeft heel Europa afgeschuimd op zoek naar een geschikte man om er hoofd opleidingen te worden en de Nederlander Henk Van Stee, hoofd opleidingen bij Feyenoord Rotterdam, lijkt de uitverkoren man te zijn. Van Stee overweegt nu het aanbod van Shakhtar.

Shakhtar leerde Van Stee kennen toen hij een klein half jaar geleden een presentatie hield. Die moet indruk gemaakt hebben op de Oekraïeners, want Van Stee kreeg het aanbod van Shakhtar om als lid van de directie een goede jeugdopleiding neer te zetten. Shakhtar is de club van oliemagnaat en voorzitter Rinat Akhmetov.

In de Nederlandse krant Algemeen Dagblad zegt Van Stee dat Shakhtar een ambitieuze club is die tot de beste van Europa wil gaan behoren met het eerste elftal en met de jeugdopleiding. Vorig jaar was huidig Porto-trainer Co Adriaanse in beeld bij Shakhtar. Van Stee zegt dat hij weet Adriaanse toen erg onder de indruk was van het aanbod. Zelf wil hij eerst nog eens praten met de Feyenoord-directie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties