Manchester op het Amsterdam-toernooi

Dirk Pieters
| 0 reacties
Manchester op het Amsterdam-toernooi
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Binnenkort staat het LG Amsterdam Tournament 2006 op het programma. Ajax zal dan opnieuw drie clubs uitnodigen voor dit toernooi. Één van die clubs is alvast Manchester United. Wat ook wil zeggen dat Edwin van der Sar en Ruud van Nistelrooy opnieuw op Nederlandse bodem zullen verblijven. Het toernooi zal tijdens het eerste weekend van augustus 2006 gespeeld worden.
 
De laatste keer dat Man. United meedeed was in 2002, toen werden er over twee dagen meer dan 95.000 kaartjes verkocht. Dit jaar is de Engelse club blij dat het opnieuw is uitgenodigd. “We zijn verheugd dat we weer uitgenodigd zijn. Dit is het meest prestigieuze pre-season toernooi in Europa, dat altijd kwaliteit biedt. De ArenA is fantastisch en wij verheugen ons op deelname”, aldus Sir Alex Ferguson. Ook Ajax-trainer Danny Blind is zeer tevreden met de komst van Manchester. "We hebben een jonge ploeg, en dan kunnen oefenen tegen de ervaren mannen van United is schitterend."  

Ook dit jaar verwachten de organisatoren veel volk. We hopen op live-televisieuitzendingen in meer dan 100 landen”, aldus organisator David Broomhall.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties