AZ legt Landzaat niets meer in de weg

Mathias Dumarey
| 0 reacties
AZ legt Landzaat niets meer in de weg
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

AZ-trainer Louis Van Gaal heeft in de Nederlandse krant De Telegraaf gezegd dat zijn strateeg Denny Landzaat op het einde van het seizoen mag vertrekken uit Alkmaar. Vorige zomer wilde AZ nog niet meewerken aan een transfer van zijn aanvoerder. De Nederlandse international staat in de belangstelling van tal van binnen- en buitenlandse clubs.

AZ verzekerde zich gisteren van de komst van de IJslander Joey Gudjonsson en daardoor mag Landzaat vertrekken, maar AZ benadrukte dat er voor hem een serieuze prijs zal moeten betaald worden. Het lijkt bij de Alkmaarders stilaan een leegloop van clubmonumenten te worden want ook de Deense aanvaller Kenneth Perez (naar Ajax Amsterdam) en Barry Van Galen (stopt op het einde van dit seizoen met voetballen) zijn aan hun laaste seizoen toe in de Alkmaarderhout. 

Landzaat kan zo tekenen bij de drie Nederlandse topclubs Ajax, PSV en Feyenoord maar eerder toonde ook al het Spaanse Real Madrid en het Italiaanse Fiorentina concrete interesse. Van Gaal zei wel al dat de bedragen die toen werden geboden door deze clubs niet zullen volstaan om hem weg te halen bij de club.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties