Butina weigert op de bank te zitten

Thomas Dubois
| 0 reacties
Butina weigert op de bank te zitten
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Tomislav Butina is bezig aan z’n laatste weken bij Club Brugge. Volgend seizoen verruilt hij kunststad Brugge voor het warme Griekenland waar hij aan de slag gaat bij het Olympiakos van Trond Sollied en co. De goalie viel enkele maanden geleden geblesseerd uit en werd in doel vervangen door Stijn Stijnen. Die deed dat met verve en staat nu nog steeds in doel. Tomislav Butina is sinds twee weken opnieuw volledig fit maar op een basisplaats moet hij nog niet rekenen.
 
De doelman, die normaliter binnenkort het WK speelt met Kroatië tegen onder andere Brazilië, kan daar niet mee lachen. “Als ik niet mag starten, zit ik niet op de bank, ik hoef geen aalmoezen. En met de reserven spelen past niet bij mijn status”, aldus Butina in Het Laatste Nieuws. De kans dat de Kroaat dus nog in actie komt voor Club Brugge is klein, zelfs voor een invalbeurt van vijf minuten in de laatste wedstrijd wil hij niet op de bank.
 
Trainer Ferrera houdt in het midden of Butina nog in doel komt te staan, hij wil eerste de komende week afwachten.  [AN]
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties