'Lokeren wil Ceulemans, Jacobs beslist deze week'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
'Lokeren wil Ceulemans, Jacobs beslist deze week'
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De trainerscarrousel draait weer op volle toeren. Heel wat eersteklassers zijn nog steeds op zoek naar een nieuwe trainer. Moeskroen, Roeselare, Germinal Beerschot, Beveren, misschien zelfs AA Gent en Standard: allemaal moeten ze op zoek naar een nieuwe oefenmeester. In de wandelgangen gonst het dan ook van de geruchten.

In Lokeren wordt de naam van Jan Ceulemans vaak genoemd. Volgens De Morgen praatte het bestuur van de Waaslandse club al met de ex-trainer van Club Brugge. Momenteel staat interim-trainer Rudi Cossey aan het hoofd van het Lokerse team, maar hij liet al weten straks een stapje achteruit te zetten.

Bij AA Gent valt dan weer de naam van Marc Brys. De Buffalo's hopen in de eerste plaats Georges Leekens te houden als trainer, maar her en der wordt gefluisterd dat de meester-tacticus volgend seizoen Dominique D'Onofrio zal vervangen bij Standard. Moest dat gebeuren, dan is Brys de eerste kandidaat om Leekens op te volgen. Brys leidde Germinal Beerschot vorig seizoen nog naar de bekerwinst, maar werd in het najaar van 2005 ontslagen. Als Leekens toch blijft, zou Brys eventueel de job van technisch directeur aannemen.

Germinal Beerschot, Brys' ex-club, mag ondertussen opnieuw op zoek naar een nieuwe trainer. Jos Daerden kondigde immers zijn vertrek aan. In Antwerpen hoopt men in de eerste plaats op Ariël Jacobs, momenteel actief als technisch directeur bij Racing Genk. Ook Moeskroen wil Jacobs graag aanstellen als trainer. Jacobs zelf laat weten eind deze week een beslissing te nemen. Ook een langer verblijf bij Racing Genk behoort nog steeds tot de mogelijkheden.

Bij Beveren klinkt nog steeds de naam van Johan Boskamp, maar ook Vitesse wil de Nederlander graag binnenhalen.

Roeselare ten slotte onderzoekt de kandidatuur van verschillende namen. Het gaat om Henk Houwaart, Marc Brys, Herman Vermeulen, Peter Maes, Willy Wellens en Kenneth Brylle.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties