Williams trekt naar Brondby

K M
| 0 reacties
Williams trekt naar Brondby
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eerder vandaag kon u op Voetbalkrant.com al lezen dat Queensland Roar zich versterkt heeft met Ante Milicic. De club verliest echter vandaag ook één van de grootste talenten van het Australische voetbal. Na een succesvolle test afgelegd te hebben, tekende David Williams een contract bij het Deense Brondby FC.

De 18-jarige aanvallende middenvelder wordt in Australië gezien als één van de grootste talenten. Vorig seizoen teste hij ondermeer bij Club Brugge en Liverpool, maar werd hij door Queensland in januari van dit jaar vastgelegd. Coach Miron Bleiberg ziet Williams dan ook met pijn in het hart vertrekken.

Bleiberg: "Natuurlijk hebben we gemengde gevoelens bij het feit dat David Williams een contract bij Brondby heeft getekend. We zijn blij voor David, maar wij zijn natuurlijk teleurgesteld dat hij volgend seizoen niet voor ons zal spelen. Als deze overgang echter kan bijdragen tot het Australische voetbal dan zullen wij zeer blij zijn."

"Hopelijk kan David evenveel succes bereiken als andere getalenteerde Australische spelers. Misschien komt hij op een dag terug om voor ons te spelen."

    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Superliga

Nieuwste reacties