Waasland doet inspanningen voor supporters

Philippe Crols
| 0 reacties
Waasland doet inspanningen voor supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Red Star Waasland wil dit jaar duidelijk meer publiek trekken en richt zich voor aanvang van de competitie op de jongeren en vrouwen. Deze twee doelgroepen kunnen namelijk genieten van enkele acties die de ambitieuze tweedeklasser houdt bij de verkoop van de abonnementen. 

Vanaf komende maandag kan de RS Waasland-supporter zich een abonnement voor het komende seizoen aanschaffen. Om meer vrouwelijk volk op de tribunes te krijgen heeft de club de volgende actie op touw gezet. Net zoals elke andere Waasland-supporter kunnen de vrouwen dus vanaf maandag een abonnement kopen aan het secretariaat van hun club. Daarmee krijgt men uiteraard toegang tot de 17 thuiswedstrijden van de club en vier oefenpartijen die in eigen huis worden afgewerkt. De mannelijke supporter van Waasland betaalt voor een abonnement op de zittribune 150 euro terwijl de vrouwelijke supporter daar maar de helft voor moet betalen. 

Vervolgens heeft RS Waasland ook nog wat in huis voor de jongeren onder hun supporterskern. Indien u namelijk geboren bent in 1985 of later dan kan u een abonnement gaan halen voor de eerste drie maanden en daar betaalt u welgeteld ... niets voor. Op die manier woont u meteen de vier oefenwedstrijden van RS Waasland in eigen huis bij en zal u de thuiswedstrijden van Waasland tegen FC Antwerp, KV Oostende, KV Mechelen, Virton, Ronse en Tubeke kunnen bijwonen zonder daar dus ook maar 1 euro voor te moeten betalen. Indien u zo'n een abonnement wil moet u wel voor 15 augustus een aantal persoonlijke gegevens doormailen naar de club. Voor meer info kan u terecht op de website van RS Waasland.  

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties