Balaban: 'Club moet van eigen sterkte uitgaan'

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Balaban: 'Club moet van eigen sterkte uitgaan'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Bosko Balaban lijkt klaar voor het nieuwe voetbalseizoen. De Kroatische spits van Club Brugge hervatte pas vorige week de trainingen, maar toonde zich meteen gretiger dan ooit tevoren. Balaban voelt zich dan ook helemaal in zijn sas bij Club.

"Waarom ik zo gretig ben? de werkwijze van Emilio Ferrera bevalt me", legt Balaban uit in Het Laatste Nieuws. "Hij is een voetbalmaniak. Dat leid je uit alles af. Die man is bezeten van het spelletje. Hij heeft klasse. Dat zag ik al na één week in april toen hij overnam van Ceulemans: 13 punten op 15 sprokkelen in ondankbare omstandigheden: je moet het doen. Akkoord, dat gebeurde niet meteen met goed voetbal, maar de punten hadden we wel beet. Toch zag men in onze laatste wedstrijd tegen Genk al de eerste tekenen van een positieve kentering. Vooral tactisch schat ik Ferrera hoog in. Onder deze trainer bloei ik helemaal open."

"Onder Ferrera moet Club straks weer van zijn eigen sterkte uitgaan. De tegenstanders moeten schrik hebben van ons en niet omgekeerd."

"Wat ik van Ibrahim Salou denk? Hij heeft vorig seizoen bij Zulte Waregem zijn klasse en waarde bewezen. Bij Club zal hij bevestigen. We moeten hem de tijd gunnen om zich aan het nieuwe werkklimaat aan te passen. Onze spelersgroep zal hem hierbij wel helpen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties