Broeierige zon en veel volk op Brugse fandag

Thomas Dubois
| 0 reacties
Broeierige zon en veel volk op Brugse fandag
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Vrijdag stond traditiegetrouw de jaarlijkse fandag van Club Brugge op het programma. De nationale feestdag was voor de fans het ideale moment om een eerste keer kennis te maken met hun helden. Het goede weer en de verlofdag zorgden ervoor dat duizenden supporters de weg naar Jan Breydel vonden.
 
Al van omstreeks tien uur was er bedrijvigheid om en rond het stadion. Op de bijvelden kregen de supporters voor één keer de kans om zelf hun kunsten te tonen op het toernooi, terwijl startte op een ander veld de training van de beloften onder leiding van Gert Verheyen. Wie meer geïnteresseerd was in een rondleiding in het stadion bleef niet op z’n honger zitten, diegenen beschikten best over een flinke portie geduld. De rij wachtenden was groot, de voldoening des te groter. Wie dorst of honger had kreeg een overvloed aan mogelijkheden voorgeschoteld.
 
Vandaag kreeg de wereld ook een eerste kennismaking met CLUBtv, doorlopend kon je aan de stand van Telenet terecht om er de eerste uitzending te aanschouwen. Wekelijks zullen er twee afleveringen de wereld ingestuurd worden. Op maandag en vrijdag en dat telkens een kwartiertje met het belangrijkste nieuws op en rond Club Brugge.
 
De meeste kwamen echter maar voor één ding; de spelers en zeker de nieuwelingen een eerste keer aan het werk zien. In de voormiddag werd de ploeg officieel voorgesteld aan de pers, ’s namiddags kregen de spelers een lichtere showtraining te verwerken op het hoofdterrein. Hierbij werden vooral de nieuwste spelers geobserveerd en extra aan de tand gevoeld voor het oog van enkele duizenden supporters in de tribunes. De dag werd afgesloten met een handtekeningsessie.
 
Vandaag vinden de Brugse Metten plaats, de traditionele opener in het Jan Breydelstadion. Tegenstander is Paris Saint-Germain, club van ex-Club-speler David Rozehnal. De match wordt afgetrapt om 20.30 en is gratis voor de abonnementhouders. Vanaf morgen is de catering overigens voorzien van bonnetjes, wie een pintje of een hamburger wil nuttigen gaat best eerst langs bij een verkooppunt van Catering Verkindere.
            
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties