Newcastle en Barça geïnteresseerd in Tavano

Newcastle en Barça geïnteresseerd in Tavano
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Zowel Newcastle United als FC Barcelona zijn geïnteresseerd in Francesco Tavano. Dat maakte de zakenwaarnemer van de spits van Empoli, Stefano Guercini, bekend. Tavano scoorde afgelopen seizoen negentien maal en zou het liefst van al naar Inter verhuizen dat ook interesse heeft.
 
Guercini: “Ik ben bevestigen dat Newcastle en Barcelona geïnteresseerd zijn al is er nog geen direct contact geweest. Er is een vergadering gepland tussen Newcastle en Empoli terwijl Barcelona-coach Frank Rijkaard zijn club gevraagd heeft om een paar cassettes te mogen bekijken. De Nederlandse tacticus wil evalueren ofdat Tavano past in zijn tactisch systeem voor zijn ploeg.”
 
“Er is contact geweest met Valencia die een bod uitgebracht hebben, maar Empoli vond het bedrag te laag. Gezien de vraagprijs is de enige Italiaanse ploeg die Tavano kan binnen halen Inter. De onderhandelingen zitten momenteel op een laag pitje omdat er een tamelijk groot verschil is tussen hun bod en de vraagprijs van Empoli. Maar gezien de hoge bedragen voor Luca Toni, Zlatan Ibrahimovic en David Trezeguet denk ik dat ze vlug terug aan Tavano zullen denken. Ik sprak recent met Marco Branca en hij bevestigde mij dat hij de gesprekken op stand-by wil houden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties