Haroun: 'Wil de weg van Defour niet opgaan'

Philippe Crols
| 0 reacties
Haroun: 'Wil de weg van Defour niet opgaan'
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Nadat ze bij Genk deze zomer de zaak-Defour meemaakten hebben ze opnieuw problemen met een jonge middenvelder. Faris Haroun heeft namelijk geen zin om bij een andere club te gaan spelen, hoewel Genk dat wel graag zou hebben. De reden is simpel. Haroun heeft bij Genk een zeer dik contract dat nog drie jaar loopt en daar wil men bij de Limburgers vanaf. Haroun uiteraard niet en hij wil ook niet naar een andere club tenzij hij niet moet inleveren, maar allicht wil of kan geen enkele andere club hem zoveel betalen.  

In Het Laatste Nieuws vraagt Haroun aan zijn club om duidelijk te zijn. "Ik toon al meer dan een jaar mijn goede wil, maar krijg onder Broos nauwelijks een kans. Ik ben het wachten meer dan beu. In tegenstelling tot wat er hier en daar beweerd wordt verdien ik zeker geen 40.000 euro, maar ik heb inderdaad wel een goed contract bij Genk. Dat heb ik dan ook te danken aan mijn goede prestaties op het veld. Laat mij opnieuw spelen en ik zal tonen dat ik dat geld waard ben, want niet het contract, maar wel het gebrek aan speelminuten is het probleem", aldus Haroun. 

De 20-jarige middenvelder wil echter zijn ex-ploeggenoot, Steven Defour, niet achterna gaan. "Ik ben alvast niet van plan om met modder te gooien want ik heb met niemand ruzie. Eén ding stemt echter tot nadenken: Defour was net als ik een jong talent maar terwijl hij koos om zijn contract te verbreken, koos ik ervoor om te blijven terwijl ik ook naar het buitenland kon om makkelijk geld te verdienen. Ik bleef evenwel omdat de mensen van Genk me overtuigden dat dat de beste keuze was. Maar wie is vandaag beter af? Ik wil niet de weg opgaan die Steven gekozen heeft, maar ik ben het wachten wel moe." [AN]    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties