Ooijer stuurt aan op breuk met PSV

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Ooijer stuurt aan op breuk met PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De Nederlandse international André Ooijer is boos op zijn club PSV Eindhoven. De Nederlandse landskampioen lijkt hem zijn transfer naar Blackburn Rovers niet te gunnen omdat de club vasthoudt aan een te hoge transfersom van naar verluidt acht miljoen euro. Volgens de krant Algemeen Dagblad lijkt Ooijer zelf aan te sturen op een breuk, nadat hij zich vanmorgen 'ziek' meldde voor de ochtendtraining.

Rob Westerhof, voorzitter van PSV, stelde in dezelfde krant de retorische vraag dat als je Wilfred Bouma voor meer dan vijf miljoen euro laat vertrekken, je niet minder kan vragen voor André Ooijer. Gemakkelijkheidshalve vergeet Westerhof wel dat Ooijer al 32 jaar is en PSV bij de aankoop van Timmy Simons ook al niet de vraagprijs van Club Brugge wou betalen omdat Simons al de dertig naderde.

Vorig jaar was PSV op clubniveau rond met Schalke 04 over een overgang van de verdediger, maar Ooijer weigerde toen in laatste instantie een contract bij de Königsblauen. Naar verluidt zouden de Duitsers hem financiëel te weinig geboden hebben. Ook Genoa had interesse, maar die club voldeed niet aan de eisen van PSV. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nederlandse Eredivisie

Nieuwste reacties