Davy Sannen en zijn troepen keren terug naar waar het voor hen allemaal begon

Kevin Vaes
| 0 reacties
Davy Sannen en zijn troepen keren terug naar waar het voor hen allemaal begon
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

VOORBESCHOUWING V. LOMMEL - KVK BERINGEN

Op zondag 10 september staat er in tweede provinciale B Limburg opnieuw een bijzondere wedstrijd op het programma tussen Verbroedering Lommel en KVK Beringen.

Vorig seizoen was Verbroedering nog de revelatie van tweede provinciale A onder leiding van coach Davy Sannen. In een mum van tijd was de club gepromoveerd van vierde provinciale naar tweede provinciale. Ook vorig seizoen ging het de club voor de wind en werd er een knappe vierde plaats en een eindrondeticket behaald. Tijdens het tussenseizoen vertrok trainer Davy Sannen samen met maar liefst negen (!) spelers van Lommel naar KVK Beringen. Coach Sannen kreeg in Beringen een nieuwe uitdaging om de immer ambitieuze mijnclub uit het slop te halen. Beringen was immers na een desastreus seizoen vol sportieve en extra-sportieve problemen gedegradeerd naar tweede provinciale. Trainer Sannen kon maar liefst negen spelers van Lommel overtuigen om naar Beringen te komen. Van de huidige kern bleven er immers enkel Beytullah, Deferme, Weijtjens en Rutten over. De spelers van KVK zullen dus zondag extra gemotiveerd zijn om hun ex-club de das om te doen. 
           Verbroedering Lommel moest op zoek naar een volledig nieuw elftal. Doelman Fabian Roosen en ouderdomsdeken Darek Radomski maakten de omgekeerde beweging. Beide spelers waren bij Beringen gestopt omwille van de extra-sportieve problemen en vonden onderdak bij Lommel. Beide spelers zullen alvast supergemotiveerd zijn om zich te bewijzen tegen hun ex-club. Verbroedering kon zich in het tussenseizoen toch nog stevig versterken ondanks de leegloop. Met onder andere Demirel, Vanruyssevelt en Hendrix kochten zij stevig in. En dat bewezen zij al meteen op de eerste wedstrijd door Kadijk te verslagen met 1-3. Ook KVK begon stevig aan het seizoen door de favoriet Turkse Rangers te kloppen in eigen huis.

Het belooft dus zondag opnieuw een leuke affiche te worden daar in Noord Limburg!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Limburg (2B)

Nieuwste reacties