Krijgen we een mirakel in het Ottenstadion?

Thomas Dubois
| 0 reacties
Krijgen we een mirakel in het Ottenstadion?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In het Gentse Ottenstadon speelt Zulte Waregem vanavond z'n eerste Europese veredelde thuiswedstrijd als fusieclub. Nadat het uit de heenwedstrijd een al bij al bevredigende 2-1 nederlaag leed op het veld van Lokomotiv Moskou, moet het alles in het werk zetten om die achterstand op te halen. Of moet het niet? Er doen in het Waregemse namelijk meer en meer stemmen de ronde als zou het beter zijn voor Essevee dat het die volgende ronde beter vergeet. De Europese wedstrijden hebben immers hun weerslag op de resultaten in de competitie.
 
Die stemmen verdwijnen vanavond ongetwijfeld in het ijle, want het eergevoel van de spelers is zeker van die aard dat ze het onderste uit de kan willen halen. De ploeg moet het al zeker stellen zonder Roussel, die zondag geblesseerd uitviel in het duel met De Tremmerie. Ook kapitein Leleu is out. Er staan nog grote vraagtekens rond D'Haemers, Meert en Van Nieuwenhuyze, die in principe fit zijn, maar ze missen wedstrijdritme. Dus is het maar zeer de vraag of ze in aanmerking komen voor de eerste ploeg. Zulte Waregem kende alvast een goede generale repetitie. Het won van Roeselare en kon eindelijk nog eens overtuigen. 
 
Trainer Dury blijft voorlopig raadselachtig rond z'n elftal. Zulte Waregem moet hopen op een mirakel en een offday van de Russen van Muslin. Zulte Waregem heeft 90 minuten en desnoods de extra tijd om dat ene belangrijke doelpuntje te scoren.
 
De wedstrijd wordt om 19 uur afgetrapt en is live te volgen via Sporza Radio. Jouni Hyytiä is de scheidsrechter van dienst. [AN]
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Europa League

Nieuwste reacties