Ferrera: 'Ik kan met Bosko omgaan'

Philippe Crols
| 0 reacties
Ferrera: 'Ik kan met Bosko omgaan'
Foto: © SC

Volg Club Brugge nu via WhatsApp!

Emilio Ferrera is op dit moment allicht een gelukkig man. Club kwalificeerde zich voor de Uefa-beker en staat bovendien nog maar op één puntje van titelfavoriet Anderlecht. Toch is dat voor een aantal mensen niet voldoende. Er wordt volgens hen namelijk niet goed genoeg gevoetbald.

"Kijk, de pers wil al tien jaar dat Belgische teams voetballen zoals de Hollanders en kijk waar we staan. België stelt Europees al tien jaar niets meer voor. Wij hebben gewoon de cultuur niet mee om te spelen zoals zij. We moeten voetballen op basis van organisatie en mentaliteit", aldus Ferrera in Het Laatste Nieuws.

Ferrera krijgt ook regelmatig kritiek over het al dan niet opstellen van enkele spelers. Ook de posities waar bijvoorbeeld Englebert en Blondel worden uitgespeeld, roept bij enkelen vraagtekens op. "Blondel speelt niet op links omdat dat niet zijn beste positie is. Balaban had ik in Anderlecht nooit op de bank mogen zetten, maar dat is een fout die ik gemaakt heb en ik zal er nog maken. Hij zit nu in een superperiode, maar wie heeft hem in Brugge gehouden? Ik. Ik weet immers hoe ik met Bosko moet omgaan. En de kritiek dat Englebert een waterdrager zou zijn, vind ik ook onterecht. Sinds ik trainer van Club ben is hij toch terug international..." [AN]    

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 02/06 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties