Tongeren opent nieuw stadion

J. S.
| 0 reacties
Tongeren opent nieuw stadion
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KSK Tongeren HM terug naar de eigen stad. Nadat de Limburgers inmiddels een dikke twee jaar geleden uit het eigen stadion werden gezet omdat de stad wou investeren in een athletiekstadion, keren ze nu terug naar Tongeren. De vorige twee seizoenen werden afgewerkt op het B-terrein van KRC Genk.

Zaterdagavond zal Tongeren intrek nemen in zijn nieuwe stadion 'Op de Keiberg' in de wedstrijd tegen CG Walhain. Dit stadion telt in eerste instantie 750 zitplaatsen. Volgend seizoen zal er een staantribune bijkomen en zal het veld ook groter gemaakt worden. Achter de goal is er een groot paviljoen geplaatst dat dit seizoen zal fungeren als kantine. Achter de tribune is men op dit moment bezig met het bouwen van een sportcomplex, andere sportverenigingen uit Tongeren die op een hoog niveau spelen, zullen hier hun intrek nemen. Hier komt dan ook de kantine voor het voetbal. 

Er staan allerlei activiteiten op het programma om er een feestelijke avond van te maken. Zo is er terreinanimatie vanaf 19.00u, met onder andere het optreden van een showgroep, ambiance met de 'Flandria Sloebers' en vuurwerk. Na de wedstrijd is er een grote 'ambiance-party'. 

Hier vindt u de affiche en kunt u zich inschrijven voor een feestelijk businessdiner. Uiteraard zal Voetbalkrant aanwezig zijn tijdens de opening, na de wedstrijd zal er dan ook een uitgebreide foto-reportage volgen.

        
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e amateurliga B

Nieuwste reacties