Topper in evenwicht

In Derde Klasse B werd gisterenavond de topper tussen CS Sprimont en Olympic Charleroi afgewerkt. De wedstrijd eindigde op een 1-1 gelijkspel. Varela Gomes opende al na vijftien seconden de score voor de Karolingers. Hierna kreeg de eerste periodekampioen kansen genoeg op een tweede doelpunt, maar de thuisdoelman gaf zich geen tweede keer gewonnen. Na een halfuur spelen, kon Sprimont zelfs gelijk maken. Op aangeven van Chauveheid zorgde Denoncin voor de gelijkmaker. Na rust werd er niet meer gescoord. Door het gelijkspel blijft Sprimont koploper met twee punten voorsprong op Charleroi, maar de Luikenaars hebben wel een wedstrijd meer gespeeld.

FC Luik speelde knap met 1-1 gelijk op het veld van WS Woluwe. Beersaerts opende na een uur de score voor de thuisploeg en toen Luikenaar Ramirez even later zijn tweede gele kaart kreeg, zag het er beroerd uit voor de Luikenaars. Toch werd er nog een punt uit de brand gesleept, Caprasse zorgde voor de verdiende gelijkmaker.

La Louvière en KSK Hasselt tenslotte hielden elkaar ook al in evenwicht, het werd voor de derde keer gisterenavond 1-1. Camara bracht de Wolven na tien minuten op voorsprong vanop de stip, maar Govaerts zorgde niet veel later voor de gelijkmaker.