Luis Enrique in beeld bij Gimnástic

Dave Sentobin
| 0 reacties
Luis Enrique in beeld bij Gimnástic
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Gimnástic Tarragona is naarstig op zoek naar een vervanger voor de gisteren ontslagen Luis César. Volgens de Catalaanse media zou Luis Enrique Martínez wel eens de opvolger kunnen zijn. Het ex-Barça-icoon behaalde in juni zijn trainersdiploma en beantwoordt aan de vereisten van het bestuur. De bestuursleden willen immers een jonge coach die net zijn voetbalschoenen aan de haak gehangen heeft en de problemen in een kleedkamer kent.
 
De eventuele keuze voor Luis Enrique (op de foto in het shirt van zijn grote liefde) brengt uiteraard wel risico’s met zich mee. Zo heeft de ex-Blaugrana bitterweinig ervaring als trainer. Verschillende leden zijn er wel van overtuigd dat hij een frisse wind kan laten waaien door de spelersgroep. Bovendien zal zo’n jonge trainer erg ambitieus zijn en honger hebben naar die overwinningen. Die honger kan de club gebruiken, want Nástic staat op een gedeelde laatste plaats samen met Real Sociedad.
 
Als Luis Enrique toch niet haalbaar zou zijn voor de Catalaanse club dan heeft de leiding nog altijd Paco Flores achter de hand. Hij trainde eerder al Espanyol, Zaragoza en Almería. Morgen heeft de clubleiding een meeting met Flores en zijn assistent Montiagut.         
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties