Valencia moet het ook zonder Miguel stellen

Dave Sentobin
| 0 reacties
Valencia moet het ook zonder Miguel stellen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Luis Miguel Brito Garcia Monteiro, verdediger van Valencia, viel gisteren geblesseerd uit op training. Hij raakte gistermiddag tijdens een wedstrijdje geblesseerd aan zijn linkerbil. Volgens de medische staf zou de Portugees twee tot drie weken aan de kant moeten blijven. Miguel is dit seizoen de zoveelste speler bij de chés die uitvalt.
 
Miguel probeerde de training nog te hervatten, maar het was al gauw duidelijk dat het ernstig was. Na onderzoek bleek vandaag dat de flankverdediger een contractuur aan de quadriceps opgelopen heeft. Miguel zal door die vervelende blessure niet inzetbaar zijn voor de wedstrijden tegen Recreativo, Deportivo en Zaragoza. Hij ziet de Champions League-ontmoeting met AS Roma ook aan zijn neus voorbijgaan.
 
Fernando Morientes kan morgen waarschijnlijk opnieuw trainen. David Villa en David Albelda sluiten binnen de tien dagen aan bij de rest van de groep. De rest van de ziekenboeg – Gavilán, Edu, Moretti, Del Horno en Marchena – werken hun individueel programma verder af.
    
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

La Liga

Nieuwste reacties