Weinig optimisme bij Lierse-supporters

Rita De Meyer
| 0 reacties
Weinig optimisme bij Lierse-supporters
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat slecht met Lierse. Ondanks de nieuwe trainer blijft het onderaan in het klassement steken met twee punten. Supporter ben je in goede en kwade dagen. Maar als de kwade dagen overheersen kan het optimisme en geloof in het behoud ver zoek zijn. "Waarom laten we ons niet gewoon zakken?", vraagt een supporter zich af.
 
Ook de diehardsupporters die er zoals vandaag op elke training bij zijn, zien het in de toekomst niet verbeteren. "Toffe pé, den Trost, maar twee punten is wel heel weinig, hé", aldus Louis, die er altijd als eerste staat om zijn club te zien trainen. "Trost was veel te braaf. Hij stond niet boven de groep en liet zich wat doen. Ik heb hem hier nooit kwaad gezien. Ziet ge da, manneke? Zoveel moesten ze niet lopen toen Trost hier was. Dat is nieuw."

Een andere supporter zoekt naar de oorzaak van de miserie. "We hebben het materiaal niet." "Lierse maakte tot nu toe het minste aantal goals in eerste en tweede klasse en het kreeg er de meeste binnen", vertelt Louis. "We kunnen in elke linie versterking gebruiken. Dat Rekdal zichzelf in de ploeg zet. Hoe oud is hij? 38. Dat is maar een jaar ouder dan onze keeper (Nico Vaesen). Nu ja, die bakt er ook wel niets van, maar kom." Het idee wordt dan ook prompt voorgesteld aan de trainer. "Sorry, maar daar ben ik te oud voor geworden", zegt Rekdal na een bescheiden lachje. "Ik kan nog denken op het veld, maar lopen niet meer."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties