Athletic toont interesse voor Campo

Dave Sentobin
| 0 reacties
Athletic toont interesse voor Campo
Foto: © SC

Athletic Bilbao wil Iván Campo aantrekken om de langdurig geblesseerde Orbaiz te vervangen. De Spanjaard speelt momenteel in Engeland bij de Bolton Wanderers. Athletic wou de Bask al eens aantrekken toen hij moest vertrekken bij Real en afgelopen zomer zelfs nog informeerde de club bij Bolton. Met het uitvallen van Orbaiz is de ploeg uit Bilbao genoodzaakt om een vervanger te zoeken en gaat ze naar oud gebruik uiteraard op zoek naar een man van de streek.
 
Campo heeft nog tot volgend seizoen een contract bij de Londense club. Vanmiddag zei hij op de Spaanse radiozender Punto Radio het volgende: “Ik ben blij met de interesse uit Baskenland, maar ik weet van niks. Ik heb het plezier in voetbal eindelijk teruggevonden in de Premier League en misschien is het dan wel opportuun om terug te keren naar Spanje. Ik ken San Mamés, want ik speelde er onlangs met de Baskische selectie. Er hangt een geweldige sfeer.”

Athletic heeft ondertussen de toelating gekregen van Bolton om met Campo te onderhandelen. De Basken zullen wel een transfersom moeten betalen aan de Engelsen. De club kan trouwens goed versterking gebruiken, aangezien ze op een degradatieplaats staan met slechts acht punten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties