Halle verliest weer

Jan Van Looy

Halle speelde een wedstrijd tegen het laag geklasseerde Wortel. Beide ploegen begonnen rommelig aan de wedstrijd en kregen na 10 minuten beide een halve kans. Na 17 minuten kwam er een voorzet van op de flank. De doelman schatte de situatie niet goed in, zodat de Wortel speler het leer in het lege doel konleggen 0-1. Tien minuten later mocht een speler van Wortel in buitenspel alleen op de doelman afgaan,maar hij haalde de bal uit zijn voeten. Kort nadien een goed afstandschot van Bertels maar helaas op de deklat. De gelijkmaker komt er toch na een strafschop omgezet door Bertels.

Vroeg in de 2 de helft opnieuw een strafschop voor Halle na een fout op Stefaan Huygen, Meeusen zet de elfmeter om en Halle op voorsprong. Wortel blijft vele duels winnen en aandringen op de gelijkmaker,die kwam er dan ook en 2-2. Twee minuten voor tijd een mooi afstandschot in de winkelhaak, zodat
wortel met winst uit Halle kan vertrekken. 2-3 is en blijft de eindstand. Hopelijk kan  Halle zich snel herpakken na deze 0 op 6.